fbpx
Eπικοινώνησε μαζί μου για μία δωρεάν συνεδρία (διάρκειας 1 ώρας) ΔΩΡΕΑΝ ΣΥΝΕΔΡΙΑ

Γνωρίστε Μας

Καλωσόρισες στην ιστοσελίδα μου!

Η Ενδελέχεια αγκαλιάζει, εμπνέει και αφυπνίζει κάθε γυναίκα που επιλέγει να μεταμορφώσει τη ζωή της βγαίνοντας από το σκοτάδι της άγνοιας στο φως της δύναμης και της ελευθερίας.

Θυμήσου ότι είσαι ένα θαύμα που απλά το έχεις ξεχάσει! Η αποστολή μου είναι να υποστηρίζω αποφασισμένες γυναίκες να αναγνωρίσουν και να ξεπεράσουν όσα τις εμποδίζουν ώστε να κατακτήσουν όσα μπορούν να φανταστούν, σε προσωπικό, οικογενειακό και επαγγελματικό επίπεδο. Με συγκεκριμένη μεθοδολογία να έρθουν σε επαφή με τον αληθινό εαυτό τους για να ζουν ελεύθερες την ιδανική τους ζωή.

Με αποδεδειγμένα αποτελεσματικό τρόπο, τεχνικές NLP και εργαλεία προσωπικής ανάπτυξης και ενεργειακής ψυχολογίας τις βοηθάω να απελευθερωθούν από κακοποιητικές σχέσεις και δυσάρεστες εμπειρίες, δημιουργώντας προγράμματα για εκείνες που θέλουν να αποκτήσουν τον έλεγχο στη ζωή τους και να βρουν το δικό τους δρόμο για να πετύχουν τους στόχους που θα τις κάνουν ευτυχισμένες και χαρούμενες στην προσωπική κι επαγγελματική τους ζωή

Θέλω να μοιραστώ τις γνώσεις και την εμπειρία μου ως γυναίκα, μητέρα κι επαγγελματίας που κατάφερα να συνδυάζω επιτυχημένα αυτούς τους ρόλους και να χαίρομαι την καθημερινότητα μου μαζί με τους αγαπημένους μου ανθρώπους.

 

Όλη η αλήθεια για τη δική μου διαδρομή

Ξεκίνησα να ασχολούμαι με το NLP πριν από δέκα περίπου χρόνια.

Με απασχολούσαν έντονα ερωτήματα όπως «γιατί ενώ προσπαθώ τόσο πολύ το αποτέλεσμα που φέρνω είναι λίγο για μένα;», «τι είναι αυτό που κάνω ή τι είναι αυτό που δεν κάνω και δυσκολεύομαι να προχωρήσω στη ζωή μου;», «τι χρειάζεται να καταλάβω;» «τι χρειάζεται να μάθω;» «πώς θα μάθω τον εαυτό μου;», «πώς μπορώ να επικοινωνήσω μαζί του;»

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή!

Στα δεκατρία περίπου χρόνια μου, ξεκίνησαν οι κρίσεις πανικού οι οποίες συνεχίστηκαν για τα επόμενα τριάντα χρόνια. Στο μεταξύ πέρασα στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Πειραιά, παντρεύτηκα στα δέκα οκτώ και αμέσως απέκτησα την κόρη μου και μετά από δυο χρόνια το γιο μου. Εκείνο το διάστημα απέκτησα επίσης δερματικές αλλεργίες και εκζέματα. Διατήρησα ένα δύσκολο γάμο για δέκα χρόνια ενώ παράλληλα σπούδαζα και εργαζόμουν. «One woman’s show» όπως συνήθιζα να λέω, καθώς δεν υπήρχε βοήθεια από κανέναν και σε κανένα επίπεδο.

Mαθαίνοντας για το NLP

Eκείνη την περίοδο ζούσα στην Αθήνα κι εργαζόμουν ήδη είκοσι χρόνια σα στέλεχος σε μεγάλες πολυεθνικές εταιρείες. Ήμουν χωρισμένη τα τελευταία δέκα οκτώ χρόνια και τα παιδιά μου πλέον είχαν χαράξει τη δική τους πορεία. Όλα φαίνονταν να πηγαίνουν πολύ καλύτερα πλέον στη ζωή μου, αλλά εγώ ένιωθα ότι κάτι έλειπε. Τότε, εκείνο το Γενάρη έμαθα για το NLP από μια φίλη. Από την πρώτη επαφή άκουσα μια φωνούλα μέσα μου γεμάτη ενθουσιασμό να λέει «εδώ είμαστε, αυτό είναι που ψάχνεις, άρπαξε την ευκαιρία». Και την άρπαξα……….

Γίνεται; Γίνεται, αρκεί να το επιτρέψεις! Γίνεται, μόλις το πιστέψεις!

Παρακολούθησα βιωματικά μαθήματα και σειρά σεμιναρίων και σήμερα είμαι Master NLP Practitioner of University Santa Cruz California.

Παραιτήθηκα από τη θέση μου, αποχαιρέτησα με αγάπη την Αθήνα και εγκαταστάθηκα στην Κέρκυρα. Το νησί που γεννήθηκε η μητέρα μου, την Κέρκυρα που αγαπώ, το νησί που ερωτεύτηκα για πρώτη φορά. Αυτόν τον παιδικό έρωτα που ξαναβρήκα και ζούμε πλέον μαζί αρμονικά τα τελευταία δέκα χρόνια.

Από το 2015 δημιούργησα το Κέντρο NLP Ενδελέχεια, μια ανοιχτή αγκαλιά, μια ομάδα με πάνω από 150 μέλη που συνεχώς μεγαλώνει και αποτελεί ένα ζωντανό κύτταρο δημιουργίας και εξέλιξης.

Στην Ενδελέχεια τα μαθήματα είναι κυρίως ομαδικά αλλά υπάρχουν και ατομικά που γίνονται και μέσω διαδικτύου. Κάθε χρόνο πραγματοποιούνται σεμινάρια και webinars για ενδυνάμωση του φυσικού, συναισθηματικού, νοητικού και πνευματικού μας σώματος με σκοπό την ανάπτυξη και την ευημερία μας.

Ενδελέχεια όρος Αριστοτελικός που σημαίνει:

«Eν εαυτώ το τέλος έχεις» δηλαδή να γνωρίζω τον ίδιο μου τον εαυτό, να πιστεύω στις δυνατότητές μου, αλλά να έχω και επίγνωση ότι η αρχή και το τέλος των πάντων κρύβεται μέσα μου.

Πώς συμπίπτει με μια από τις βασικές αρχές του NLP:

Οι άνθρωποι διαθέτουν όλα τα εφόδια που χρειάζονται για να φέρουν τα επιθυμητά αποτελέσματα. Δεν υπάρχουν άτομα που δε διαθέτουν τα απαιτούμενα μέσα και εφόδια. Υπάρχουν καταστάσεις μη γόνιμες, ανεξάντλητες κι ανεκμετάλλευτες.

ΔΩΡΕΑΝ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ

Kάνε εγγραφή στο newsletter μας και απέκτησε δωρεάν το εγχειρίδιο

“7 Βήματα Αλλαγής Νοοτροπίας που Μεταμορφώνουν την Ζωή σου”.


Mάθε Περισσότερα